Natten mellan 09 och 10


Ja, 2009 var ett spännande år. Slutade dricka, började dricka igen. Och hur firar vi det? Genom att dricka mer!

Jag, Sami och Björn var taggade till tusen. Som vanligt så skulle Sami och Björn sparras, kanske deras sätt att tagga till, who knows. Vi hade blivit bjudna till Nisse för att fira nyår. Men vi ville ha någonting different denna gång.

Vi blev bjudna på fest hem till Talle i Flemingsberg. Kommer fram och precis som vi önskade var det okända ansikten där!
Där körde vi bara på och vid midnatt gick vi ut för att smälla raketer. Vi sjöng och skrek och var väl lite för högljudda. Det kommer fram några gubbar och såklart skäller de på oss. Jag går fram och börjar skrika tillbaka och var vääääldigt kaxig (kaxigkille_93). De backa tillbaka och vi gick in för att festa vidare.


(Teemu)


(Aleks, randoms, Sami, random, My)


Vissa hade druckit lite väl mycket, vilket ledde till spyor på golvet. Och Talle orkade inte med det så han kastade ut AL LA. Jahapp, var ska vi nu då? Först är vi med ett gäng människor och gör lite konstiga saker men sedan förvinner en efter en. Tillslut är det bara Jag, Sami och Björn kvar. Vi går mot Flemingsberg station. Plötsligt kommer två väldigt långa(kanske 1.95) runt i 30 års åldern. De trodde att jag hade ropat på dem med svordomar.

Klart de kommer då och ska börja tjafsa. Och jag blev nog lite för irriterad så jag började kaxa. Boom, fick en smäll och snurrar runt ett varv. Vänder mig mot honom och försöker slå honom men Sami stoppar mig. Lite bråk ett tag men efter ett tag blev vi plötsligt vänner. Och nu förstod de att allt var ett missförstånd.

Vi kommer fram till Flemingsbergs station men Sami var plötsligt också försvunnen. Jag och Björn tar nattbussen mot Tumba. Väl i Tumba däckar jag. Björn lyckas inte väcka mig så vi fortsätter åka mot Södertälje.

Jag vaknar upp i Södertälje station, liggandes på en busskur. Björn är borta. SMS:ar men får inget svar. Åkte hem till Zäta och stannade där för dagen. Fick sedan svar från Björn dagen efter: 'Snuten tog mig, var i fyllecellen'.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback