Det här är bara en jävligt jobbigt lång rubrik utan anledning


utan anledning


Natten mellan 09 och 10


Ja, 2009 var ett spännande år. Slutade dricka, började dricka igen. Och hur firar vi det? Genom att dricka mer!

Jag, Sami och Björn var taggade till tusen. Som vanligt så skulle Sami och Björn sparras, kanske deras sätt att tagga till, who knows. Vi hade blivit bjudna till Nisse för att fira nyår. Men vi ville ha någonting different denna gång.

Vi blev bjudna på fest hem till Talle i Flemingsberg. Kommer fram och precis som vi önskade var det okända ansikten där!
Där körde vi bara på och vid midnatt gick vi ut för att smälla raketer. Vi sjöng och skrek och var väl lite för högljudda. Det kommer fram några gubbar och såklart skäller de på oss. Jag går fram och börjar skrika tillbaka och var vääääldigt kaxig (kaxigkille_93). De backa tillbaka och vi gick in för att festa vidare.


(Teemu)


(Aleks, randoms, Sami, random, My)


Vissa hade druckit lite väl mycket, vilket ledde till spyor på golvet. Och Talle orkade inte med det så han kastade ut AL LA. Jahapp, var ska vi nu då? Först är vi med ett gäng människor och gör lite konstiga saker men sedan förvinner en efter en. Tillslut är det bara Jag, Sami och Björn kvar. Vi går mot Flemingsberg station. Plötsligt kommer två väldigt långa(kanske 1.95) runt i 30 års åldern. De trodde att jag hade ropat på dem med svordomar.

Klart de kommer då och ska börja tjafsa. Och jag blev nog lite för irriterad så jag började kaxa. Boom, fick en smäll och snurrar runt ett varv. Vänder mig mot honom och försöker slå honom men Sami stoppar mig. Lite bråk ett tag men efter ett tag blev vi plötsligt vänner. Och nu förstod de att allt var ett missförstånd.

Vi kommer fram till Flemingsbergs station men Sami var plötsligt också försvunnen. Jag och Björn tar nattbussen mot Tumba. Väl i Tumba däckar jag. Björn lyckas inte väcka mig så vi fortsätter åka mot Södertälje.

Jag vaknar upp i Södertälje station, liggandes på en busskur. Björn är borta. SMS:ar men får inget svar. Åkte hem till Zäta och stannade där för dagen. Fick sedan svar från Björn dagen efter: 'Snuten tog mig, var i fyllecellen'.Bild
Yo


Det var Fredag, och hade alternativt kunna dra med grabbarna till Club metro. Men tyvärr så vart sminket slut, så var tvungen och hitta på något annat. Ber då Sami och dela en platta bärs, och köra på ett snurrigt äventyr med en skvätt Sami. 

Efter att vi hade handlat ölen, satte vi oss på nästa tåg mot Södertälje och pumpade musik och drack öl, medans vi väntade på svar från några som var på diverse fester. Efter ett antal öl, så bestämde vi oss för lite rollspel. Jag och Sami skulle vara utbytesstudenter från England, Woolbridge. 

Vi gick fram till lite slumpmässigt folk och frågade saker som "Where is orshtaböörg?" (Vart är Årstaberg). Och det gick väldigt bra, en väldigt snäll tjej visade oss vägen dit och gav även sitt nummer. Men det räckte inte för oss, vi träffade bland annat svenska cheerleaders. Och dom visade oss vägen till Club metro, och även av dom fick vi numret av. 

Vissa vi frågade, märkte direkt att vi kunde Svenska så det vart inte så kul. Vi var nu påväg mot Metro för att se ifall vi kunde komma in utan leg, men tyvärr efter en incident i Fredags så kom vi inte in. 

Då satte vi oss på nästa tåg mot Centralen och fortsatte dricka. Då kommer 2 tjejer fram och sätter sig på min och Samis knän. Mysigt. Vi började snacka Engelska, och dom föll för det så hårt. Och inte nog med att det var kul, så tjaffsade dom med varandra om vem som skulle få mig. Dom ville att vi skulle följa med dom in i en klubb, men vi kom inte in. Bummer. 

Då kommer en man på kanske 40 år fram till oss (Som sami kallade för "The HIV-guy".) Kan inte säga annat än och hålla med, han såg inte direkt fräsh ut. Efter en stund blev han väldigt klängig, han försökte krama Sami men jag skrek åt honom och backa. Menade dock inte ut i bilvägen, vilket han ändå gjorde. 

Då kommer det fram en bil och stannar precis vid oss, ut kommer två poliser och säger "Nu följer du med oss". Notera att vi hade öl i våra händer, antar att vi hade flyt. Slapp odågan, och slapp hamna i fyllecellen. 

Vi fortsatte våran Engelsktalande äventyr till Södertälje. Där vi åkte till Jennifer, och satt där med hennes kompis och pojkvän och fortsatte dricka.