hej

Uppdaterar gammal skit
Det är lördagkväll och vi sitter på tuben, påväg att hämta vår dricka.
Finally var vi påväg! Hade krigat i timmar och timmar för att samla folk och få tag på dricka.
Drickan kostar 200kr och när jag ska köpa så märker jag att jag bara har en röding. Så jag beger mig till den lokala grillen för att växla, men då ropar langaren att han visst hade växel. Go figure!
Hoppar på tuben mot alby med vår vodka, un litro. Sitter där och snackar om lite folk och vi använde vissst ordet 'ras' när vi pratade om kompisars olika bakgrund. Och det fick vi tydligen inte göra.. En tant som sitter på andra sidan i tuben säger till oss att man inte ska använda ordet 'ras' utan att det heter "etniskt ursprung". Hon jämnförde oss tydligen också med nazister. Alltid trevligt med folk som ska lägga sig i, eller hur? :) 

Hoppar av i alby och får höra att folk som vi skulle vara med börjar banga, så det ser inte ljust ut. Men då, out of nowhere, får vi en inbjudan till en lokalfest, som visade sig bli riktigt nice.  

Mycket folk, (för) mycket dricka och hög musik. Bra skit! 

Vi avrundade festandet med att dra hem till Anna. Konstiga saker hände. Hör tjejer snacka om någon kille som var likt bambi på is när han har sex, medan jag ligger i en säng i samma rum och kämpar för att inte bli mer illamående än jag redan är.
Sen får jag inte ligga kvar för där skulle några brudar sova.
Nadine behöver pissa men badrummet är låst. Efter lite gapande och bankande på dörren så låses dörren upp och ut kommer Teemu, som håller på att resa sig upp från badrumsgolvet med tröjan i handen och byxorna under knäna. Vinglandes fr am och tillbaka går han mot sängen, där jag nyss inte fick ligga kvar, och... spyr. Mycket.
Tjejerna som skulle sova i den sängen bestämmer sig för att dra.
Jag sitter och tittar till Teemu tills han somnar och joinar sedan Nadine och Anna i en bäddsoffa framför filmen The Pirates of the Caribbean. Dom somnar snabbt och bäddsoffan var väldigt liten. Men det var en lyckad kväll ändå, vi hade kul.

Vodka to the save

Björn

Flera SMS senare så var man på väg ut igen, på jakt efter dricka. Jag tog ingen jacka då jag inte planerat att vara ute länge. Tar upp mobilen för att höra var Teemu är, precis när jag kliver ut från min port. Kylan slår till direkt och jag börjar genast skaka. Känns som att sommaren verkligen är över nu, vilket ändå är ganska skönt. Jag är sugen på något nytt nu.


Nästan samtidigt som Teemu svarar så hör jag en jävla massa skrik en bit bort. Jag var sugen på att jogga emot Teemu, för att hålla mig varm.  Det känns dock inte så optimalt att springa om det råkar vara bråk någonstans. Om det nu är bråk, vilket det låter som. Så jag går någorlunda lugnt, med gnisslande tänder och händerna innanför ärmarna, för att möta upp Teemu. Jag hör att jag också kommer närmare och närmare skriken. Är nästan hundra procent säker på att jag snart ska få se en box med minst 150 huliganer utanför min gård.


Det visade sig att det inte var någon box. Det var bara en liten, men väldigt högljudd, fotbollsmatch.


Jag möter Teemu och tillsammans går vi för att fixa dricka. Vi skulle egentligen möta upp Sami och några andra men nu har de fixat sitt på eget håll. Utan oss. Dålig stil. Ännu sämre för att vi inte heller kan fixa vår dricka nu. Vi blev nämligen dissade. Och vi tror att vi ser Sami med en röd luva och de andra långt där borta, så vi ropar. Ser Sami, eller någon som ser ut som Sami, vända sig om och kolla emot oss. Men sedan fortsätta gå, bort från oss. Jag frågar honom senare om han har en röd luva på sig, om det nu var honom vi såg. Han svarar att han har en röd luva, men inte på sig. Antar att vi såg fel då. (Det visade sig att Sami hade på sig en röd luva när han kom till festen ändå. Alltså, det var honom vi såg.)


Känns som en rätt sur start på kvällen. Det ordnade sig ändå tillslut. Vi mötte upp en annan gammal bekant, på vägen hem till mig, som kunde sälja åt oss. Vodka för 180, i mynt. Nu taggar vi till!


Förar lite hemma hos mig och går sedan ut, på väg mot festen hos Matilda.


I väntan på att bussen ska komma så står vi och sjunger. Humöret är på topp och livet leker just nu. Hört att det ska vara många där så vi har höga förväntningar.

När vi har gått av bussen och nästan är framme så möter vi Matilda och Emelia. Matilda ber oss att kasta ut folk när vi kommer dit. Det är tydligen allt för många på festen.


Plötsligt rycker Emelia till och säger att jag inte får komma eftersom att jag, enligt henne, tycker att de är ”överdrivna fjårtisar”. Jag frågar henne var hon fått det ifrån och hon svarar att Michelle har sagt det. Känns ju lagom kul att man inte kan säga något utan att bli misstolkad, och ännu mindre lita på någon. Jag förklarar för Emelia och Matilda att jag inte sagt det men däremot sagt att de har betett sig som ”överdrivna fjårtisar” på en fest förut. Men det finns en skillnad i det.

Emelia berättar lite mer som kanske borde chockerat mig, om jag inte redan hört det förut det vill säga. Jag förtydligar också för henne att jag inte vill ha något med deras dispyt att göra. Jag slutade leka i sandlådor för länge sedan.


Teemu

Väl framme på festen får vi syn på riktigt mycket folk. Många verkar vara taggade och även musiken var hög. That's how I like it!

Vi går runt och börjar mingla med folk. Efter att ha skakat hand med 20-tal personer orkade vi inte hälsa på fler. Vi satte oss istället vid köksbordet och började dricka. Det var lite för många namn att komma ihåg.

 

Inte riktigt bra kvalité på videon men you get the picture. Mycket folk!


Tillbaka till köksbordet nu - En tjej kommer fram och hälsar. Hon sätter sig i mitt knä och vi börjar prata. Hon verkar som en trevlig tjej men plötsligt börjar hon pussa mig över hela ansiktet. Jag låter det gå. Men sen kommer en kille fram till oss och börjar krama tjejen. Jag tänkte då att det säkert bara var en kompis. Men icke sa nicke. De börjar strula och hon berättar då att det är hennes pojkvän. Tyckte att jag hade hamnat i en ganska obekväm sits, så jag drog ifrån henne.


Glider in på dansgolvet och börjar fistpumpa (http://www.youtube.com/watch?v=5UfYtmzCJGY).

 

Efter en stunds dans och allsång tyckte jag att det var dags att gå ut och röka. Då kommer en tjej fram och börjar prata och before you know it tar hon bilder på mig och henne medan hon pussar mig. Hennes vän kommer ut och säger till henne att hon borde radera bilderna så att inte hennes pojkvän ser dem. Great, en till tjej som är otrogen med mig. Att leva i monogami är inte sättet att leva för tjejerna här tydligen.


Efter ett tag drar jag in i toaletten och på vägen ut står det en tjej där. Hon puttar mig tillbaka, in i toaletten igen, och ber mig att stanna kvar medan hon kissar. Efter att jag genomlidit denna hemskhet ville hon ha en kram. Visst. Jag ger henne en kram. Men det räckte inte för henne. Hon börjar då kyssa mig runt halsen. Jag blev tvungen att sätta stopp för det här så jag sprang ut från toaletten.


Går runt lite och försöker hitta normala personer som vill ha en konversation före dem börjar göra oanständiga saker. Då ser jag samma tjej igen. En kille går fram till henne och säger att han har letat överallt efter henne. Fick reda på att han var hennes pojkvän.

Klistra in alla era guldstjärnor i pannan på mig. För jag har nämligen gjort ett hattrick!

 

Fortsätter att röja tills jag hör skrik. Och det kommer från övervåningen. Jag är på väg upp för trapporna och ner kommer flera killar. Och någon av dem slår mig i ansiktet ansiktet flera gånger och sen springer ner. Insåg inte att jag hade blivit slagen förens de var ute. Sa till Björn och Ellu att jag hade blivit slagen. "Varför är du så j*vla glad för då?". Plötsligt insåg jag att jag blev sur så vi sprang efter dem. Vi hann inte med. När vi var tillbaka på festen började folk dra iväg och efter en stund blev vi utslängda eftersom Matildas granne tyckte att festen hade spårat ur.


Vi drog hem till Björn. På vägen dit låg en stackars kille som inte mådde så bra. La honom i sidoposition och sedan fortsatte med vårt äventyr. Då ser vi också ett par som var så taggade att de inte ens behövde en säng.


Vi avrundade kvällen hos Björn där vi drack oss till sömns.


The final! Finally
YEEES

Go 19!
hihihi

Jag är 18 år och det är inte du, na na na na na na
haha

Veronica Maggio
Liknar Linnea

16 år i staten
där jag växte upp

Femton eller fem ton?
Who knows..

Fjorton är fjårtis
Just so you knmw

Nu kommer det trettonde inlägget för idag
oich jag fortsätter ordbajsa

Och det tolfte är påväg
hihi

elfte inlägget är hära
yippi

Ragnar är homosexuell
och det vet ni

Vi ska krossa er allihopa haha
im da man

Det åttoinde oinlägget
är också här

Snurriga äventyr äger
söneer eler

Ett till inlägg om ingenting
fan vad jag fryser

Nya tag för vårt nya lag
yooo

Nobody want to see us together
hehe

En massa jävla text och filmer
om ingeting

Flashback från peace and love, dag två
hej