Yo


Det var Fredag, och hade alternativt kunna dra med grabbarna till Club metro. Men tyvärr så vart sminket slut, så var tvungen och hitta på något annat. Ber då Sami och dela en platta bärs, och köra på ett snurrigt äventyr med en skvätt Sami. 

Efter att vi hade handlat ölen, satte vi oss på nästa tåg mot Södertälje och pumpade musik och drack öl, medans vi väntade på svar från några som var på diverse fester. Efter ett antal öl, så bestämde vi oss för lite rollspel. Jag och Sami skulle vara utbytesstudenter från England, Woolbridge. 

Vi gick fram till lite slumpmässigt folk och frågade saker som "Where is orshtaböörg?" (Vart är Årstaberg). Och det gick väldigt bra, en väldigt snäll tjej visade oss vägen dit och gav även sitt nummer. Men det räckte inte för oss, vi träffade bland annat svenska cheerleaders. Och dom visade oss vägen till Club metro, och även av dom fick vi numret av. 

Vissa vi frågade, märkte direkt att vi kunde Svenska så det vart inte så kul. Vi var nu påväg mot Metro för att se ifall vi kunde komma in utan leg, men tyvärr efter en incident i Fredags så kom vi inte in. 

Då satte vi oss på nästa tåg mot Centralen och fortsatte dricka. Då kommer 2 tjejer fram och sätter sig på min och Samis knän. Mysigt. Vi började snacka Engelska, och dom föll för det så hårt. Och inte nog med att det var kul, så tjaffsade dom med varandra om vem som skulle få mig. Dom ville att vi skulle följa med dom in i en klubb, men vi kom inte in. Bummer. 

Då kommer en man på kanske 40 år fram till oss (Som sami kallade för "The HIV-guy".) Kan inte säga annat än och hålla med, han såg inte direkt fräsh ut. Efter en stund blev han väldigt klängig, han försökte krama Sami men jag skrek åt honom och backa. Menade dock inte ut i bilvägen, vilket han ändå gjorde. 

Då kommer det fram en bil och stannar precis vid oss, ut kommer två poliser och säger "Nu följer du med oss". Notera att vi hade öl i våra händer, antar att vi hade flyt. Slapp odågan, och slapp hamna i fyllecellen. 

Vi fortsatte våran Engelsktalande äventyr till Södertälje. Där vi åkte till Jennifer, och satt där med hennes kompis och pojkvän och fortsatte dricka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback