Björn


Teemu

Kvällen spenderades i Nacka

Jag och Teemu ville dricka (egentligen var det Teemu som var sugen, för jag var fortfarande bakis sedan dagen innan) men hade ingenstans att vara. Hörde runt med en del andra som också var taggade, men som heller inte visste om någon fest.

Vi bestämde oss för att dra till "coola" nacka, till Emelie.

När vi landade där så sms:ar hon oss att vända om för att hon skulle sova. Kul att hon säger det när vi i princip är framme, efter en timmes resande eller nåt sånt. Ringde upp och sa till henne att tagga till för vi är där alldeles strax.

Teemu hade redan börjat dricka lite öl på vägen dit, medan jag hade ätit hamburgare och pommes frites. Han var redan påverkad. Gjorde en snabb intervju med honom i hallen, som ni kan se här nedanför. Avgör själva hur full han verkade vara då, långt innan vi andra började dricka.

En full Teemu:

Teemu var lite sur att jag inte började supa på direkten. En liten stund efter det så hade han däckat. Emelie var lika förbluffad som jag över hur snabbt han faktiskt däckade. Det är lika förvånande varje gång.

Så vi roade oss lite på hur han reagerade när man sa hans namn. Han svarade "mmh" och log varje gång, som att man drog ett skämt. Och det här gjorde han gång på gång, i sömnen.

En däckad Teemu:

Emelie och jag fortsatte ett tag till men bestämde oss för att se på film. Det blev The illusionist med Edward Norton i huvudrollen. Fast Emelie såg dock inte hela för hon låg mest och blundade (sov?).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Till bloggens startsida
Trackback
RSS 2.0